Om Oss

Akvariespecialisten.se är en del av Trivsel Gruppen som tillhandahåller växtinredningar och växtväggar med skötsel. Samma grundare står bakom alla trivsel tjänster som Trivsel gruppen har att erbjuda som Akvarium – Växtinredningar – Frukt – Kaffemaskiner och Vattenautomater. Till skillnad från andra företag som finns på marknaden idag och erbjuder flera trivseltjänster genom att sammarbeta med flera olika företag får ni från Trivsel Gruppen allt från ett och samma företag.

På så sätt undviker vi missförstånd och ökar kvalité och service graden till högsta nivå. Du som kund får alltid en och samma service tekniker under tiden du har oss som leverantör för att vi ska kunna bygga en bra relation och långvarig samarbete.

 

Välkommen som kund!

Grundare till Akvariespecialisten.se

Reza Soltanzadeh

Hyra akvarium / Leasa akvarium till ditt företag förmedlar bilden av ett välskött och framgångsrikt företag.

Miljöpolicy

Akvariespecialisten.se strävar alltid efter att hitta nya sätt för att värna om vår miljö.

Vi sopsorterar, lägger skötsel schema så att det blir så lite onödiga körningar som möjligt, använder bilar med låga utsläpp och med hjälp av våra växtinredningar och växtväggar skapar vi gröna arbetsplatser. Vi försöker även lära oss av andra nya sätt som värnar om miljön. Har du några bra tips till oss är du alltid välkommen att kontakta oss.